jueves, 24 de septiembre de 2009

XIV CONCURS DE PINTURA RÀPIDA CASINET - Lloret de Mar


El diumenge 20 de setembre es va celebrar a Lloret de Mar el XIV Concurs de Pintura Ràpida, organitzat pel Club Marina - Casinet, amb el suport de l’Ajuntament de la vila i la Diputació de Girona.
25 van ser els pintors participants al concurs. El jurat va estar composat pels artistes pintors: Kim Domene Berga, artista pintor que actua de president, Maria Assumpció Comas Moré, artista pintora, Joan Sala Lloberas, artista pintor, Joan Bernat Montero, artista pintor i ceramista i el Sr. Lluís Ferrés Planella, Galerista (Pedreguet Art - Amer). Actuant de secretari, sense vot, Jordi Soliguer Mas, ja que ho és, de la Junta Directiva del Casinet. Després de la corresponent deliberació per part del jurat prenent en consideració la totalitat de l’obra i, després d’un detingut estudi de cadascuna es va resoldre atorgar els premis de la forma següent :
Primer Premi, dotat amb 1.000 euros a Josep Plaja López, Segon Premi, dotat amb 800 euros, a Ramon Pujolà Font, Tercer Premi, dotat amb 600 euros a Gaspar Bosch Turón i el Premi Natura, atorgat per la Regidoria de Medi Ambient de Lloret, dotat amb 600 euros, a Nèstor Sanchiz Guerrero.
Van ser presents a l’acte de lliurament de premis a més dels pintors participants, el president del Club Marina - Casinet, Joan Domènech, membres de la junta i del jurat de la present edició, i en representació de l’ajuntament, el regidor Ignasi Riera va lliurar el premi atorgat per la Regidoria de Medi Ambient de Lloret, per una obra a l’aquarel·la de Nèstor Sanchiz Guerrero, amb el tema: Camí de Santa Cristina.

No hay comentarios: